Новий рецепт! М'якші та свіжі булочки чіабатта без глютену. З великим вмістом рослинних волокон і клітковини. Фантазуйте з начинкою й насолоджуйтеся новим смаком безглютенової випічки.
Замість пшеничного борошна використовують кукурудзяний крохмаль і рисове борошно без глютену. Виходить низькокалорійний дієтичний продукт. Чіабатта легко засвоюються, не викликають алергію під час цілика та лактазної недостатності.
Щоб освіжити булочки чіабатта, поставте їх у духовку або мікрохвильову піч на 3-5 хвилин. З'явиться золотиста хрустка скоринка й апетитний аромат свіжої випічки.
Не містить: глютен, яйця, молоко, лактозу, пшеницю, консерванти. Без ГМО.
Склад: вода, рисове борошно, кукурудзяний крохмаль, ріпакова олія, декстроза, цукор, сіль, пекарські дріжджі, рослинне волокно, білок гороху, загусники: гуарова камедь, ксантанова камедь, гідроксипропілметилцелюлоза; штрот соняшниковий, гліцерин, емульгатор: монодигліцериди жирних кислот.
Харчова цінність на 100 г: білки — 4,0 г, вуглеводи — 45,9 г (зокрема цукор — 2,3 г), жири — 5,1 г (зокрема насичених жирів — 0,039 г), клітковина — 5,1 г, сіль — 1,28 г
Енергетична цінність на 100 г: 260 Ккал.
Основні | |
---|---|
Виробник | Bezgluten |
Країна виробник | Польща |
Користувальницькі характеристики | |
Без глютену | Так |
Без лактози | Так |
Без казеїну | Так |
Без дріжджів | Так |
Без яєць | Так |
- Ціна: 109 ₴