Хліб Pan Blanco від світового лідера по виробництву безглютенових продуктів! Schar представив нову рецептуру цього неймовірно смачного білого хліба без глютену Pan Blanco приємно порадує всіх прихильників безглютенової дієти. М'яка і ароматна свіжа випічка в нарізаному форматі для приготування тостів і бутербродів на кожен день. Нові технології виготовлення безглютенового хліба роблять її більш поживним і незабутньо смачним.
Повітряний пористий хліб Pan Blanco без глютену - ідеальний варіант для тостів, сухариків або гарячих бутербродів.
М'якуш хліба без глютену Pan Blanco більш суха, ніж у інших видів безглютенового хліба Schär. Це зроблено спеціально, щоб тости виходили хрусткими і пористими.
Зберігайте хліб без глютену в холодильник після відкриття, щоб зберегти його свіжим надовго.
Безглютеновый продукт, також продукт без лактози, без пшеничного крохмалю, без молока, без яєць, без сої, без консервантів та ГМО.
Склад: вода, кукурудзяний крохмаль, рисове борошно, олія, цукор, загусники: гуарова камедь і гідроксипропілметилцелюлоза, люпиновый білок, дріжджі, сіль, яблучна клітковина, ароматизатор, емульгатор: моно - і диацетиловые ефіри винної кислоти моно - і диглицеридов харчових жирних кислот.
Харчова цінність у 100 г: білки - 2.9 g (г), вуглеводи - 39.7 g (г), цукор - 3.87 g (р), клітковина - 6.3 g (г), жири - 5.0 g (р) (з них насичених - 0.7 g (р)), сіль - 0.5 g (р).
Енергетична цінність в 100 г: 215 kcal (ккал).
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Dr. Schär |
Користувальницькі характеристики | |
Без глютену | Так |
Без казеїну | Так |
Без лактози | Так |
Без яєць | Так |
Без сої | Так |
- Ціна: 130 ₴